Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


hvordan_du_skriver

Måske noget, der vil hjælpe andre?

Hejsa Jeg hedder Johnny og er 63 år Jeg har lidt af sol eksem siden jeg blev født og har igennem alle år været meget, meget plaget af det. ( Det har været et helvede, hver sommer)

Det starter tidlig forår og giver sig til kende, ved at den hud som bliver belyst af solen, begynder at svige og brænde, denne svigen og brænde bliver så ved 1 til 2 dage, hvor jeg hæver meget op og kan ikke finde hvile eller falde i søvn, på grund af at det brænder i min hud, det føles som om at man har de berørte områder inde i et bål.

Jeg har gået rundt på gulvet, til jeg falder om af træthed, det eneste der hjælper er koldt vand. Dagen efter brænder og kløer det lidt og jeg er meget hævet, det er især ansigt og hænder. Jeg startede som ung til undersøgelse på Finsen, der var jeg og min familie til mange undersøgelser, de har aldrig kunnet hjælpe mig og jeg var nogle af de første, der blev afprøvet Beta-carotene på, men det hjalp heller ikke, de satte dosis op og da jeg til sidst lignede en kineser, sagde jeg stop og jeg måtte forlade Finsen uden hjælp.

Siden har jeg været på Bispebjerg til forskellige lys undersøgelser, heller ikke der har de kunnet hjælpe. (jeg skulle smøre mig ind i et tykt lag Tjærecreme) som var det eneste de kunne hjælpe med. Det har jeg så ikke gjort, så kan man jo ligeså godt pakke sig ind. Da jeg jo med årene er blevet ligt forfængelig og har fået rynker, læste jeg om en rynkecreme fra Nivea Q10 plus og ville afprøve den.

Jeg har ved hjælp af denne creme, fundet ud af, at jeg nu kan tåle solen meget bedre og i længere tid inden det går galt og vil hermed give min opdagelse videre, i håb om, at det måske kunne hjælpe andre.

Venlig hilsen Johnny Larsen

hvordan_du_skriver.txt · Sidst ændret: 2017/01/09 13:40 af 83.221.156.153