Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


vaerktojer

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
vaerktojer [2016/04/11 21:04]
pascal [Lysmåler]
vaerktojer [2016/04/11 21:09] (nuværende)
pascal [Lysmåler]
Linje 2: Linje 2:
  
 ===== Lysmåler ===== ===== Lysmåler =====
-Man kan installere en lysmåler på sin telefon for at se og vise forskellen på mængden af lys. F.eks. kan det være svært for andre at forstå at skygge under en parasol på stranden ikke er rigtig skygge men faktisk meget belyst. Man kan også se at der kæmpe forskel på et lyst lokale og at stå i sollyset.+Man kan installere en lysmåler på sin telefon for at se og vise forskellen på mængden af lys. F.eks. kan det være svært for andre at forstå at skygge under en parasol på stranden ikke er rigtig skygge men faktisk meget belyst. Man kan også se at der kæmpe forskel på et lyst lokale og at stå i sollyset.\\ 
 +Ifølge http://​www.engineeringtoolbox.com/​light-level-rooms-d_708.html er der i omegnen af 500 lux i et kontorlokale og 100.000 lux i sollys.
  
 Erfaringen er at lysmålerne i mobiltelefonerne ikke giver sammenlignelige tal på tværs af mobiler, men man kan sammenligne tallene når man bruger samme telefon. Erfaringen er at lysmålerne i mobiltelefonerne ikke giver sammenlignelige tal på tværs af mobiler, men man kan sammenligne tallene når man bruger samme telefon.
vaerktojer.txt · Sidst ændret: 2016/04/11 21:09 af pascal